perjantai 15. tammikuuta 2016

Ajatuksia herättelevä Kiasma

Nykytaide ei todellakaan ole mitään turhuutta, kuten kuulee aina silloin tällöin väitettävän. Näin sanovat eivät taatusti ole vierailleet Kiasmassa. Henkilökohtaisesti on todettava, että museon tarjonta puhutteli oikein toden teolla. Enemmän kuin monen muun.


Yllä olevat teokset: Jani Leinonen
Jani Leinosen Tottelemattomuuskoulu on saanut paljon näkyvyyttä, mutta mielestäni se ei todellakaan ollut Kiasman ainoa vaikuttava ja ajatuksia herättelevä näyttely. Museon jokainen kerros oli täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia teoksia. Jos kuitenkin yllä olevissa kuvissa näkyvät Jani Leinosen teokset herättävät kiinnostuksen, kannattaa suunnata ripeästi Kiasmaan. Näyttely nimittäin päättyy tammikuun lopussa.


Olen tässä pohtinut, että pitäisiköhän hankkia itselleen museokortti, jolla pääsisi pariin sataan museoon 59 euron vuosihinnalla. Onko ruudun toisella puolella kortin omistajia? Olisi kiva kuulla, tuleeko korttia käytettyä ahkerasti vai käykö sille kuin kuntosalijäsenyydelle, jonka olemassaolon unohtaa viimeistään helmikuussa?

Tekotaiteellista viikonloppua ja mitä parhainta alkanutta vuotta kaikille!
Miia

3 kommenttia:

 1. Minulla on museokortti ja sitä tulee kyllä käytettyä. Olen juuri tänään lähdössä lasten kanssa Kansallismuseoon. Kaksi viikkoa sitten testasimme Sotamuseon, ja oli kyllä todella kiva lapsistakin. Suosittelen, hintakin on niin edullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Luulen, että täytyy taipua hankintaan...
   Miia

   Poista
 2. Hankin kortin heti kun se tuli markkinoille ja olen käyttänyt sitä todella paljon, on kiva tehdä välillä lyhyitäkin ex tempore museovisiittejä ja listalle on tullut paljon itselle uusia kohteita vaikka aiemminkin museoissa tuli tiiviisti kierrettyä. Loistouutuus siis tämä kortti!

  VastaaPoista