perjantai 23. lokakuuta 2015

Viikon hiushaaste

Olette varmaan kuulleet Matti Airolan Isin ja tyttöjen lettikirjasta. Blogista puhumattakaan. Lainasin kirjan kirjastosta, jotta voisin opetella tekemään tytölle erilaisia lettejä. Olen niissä auttamattoman surkea. Tytölle en ole vielä lettejä tehnyt, mutta päätin haastaa itseni hiushaasteella.


Haaste kestää viikon, jona aikana hiukset ovat joka päivä eri tavalla. Ei välttämättä letillä, mutta eri tavalla aiempaan päivään verrattuna. Sunnuntai-iltana tartuin innolla kirjaan ja valitsin maanantain kampauksen. Päädyin kuplalettiin.


Kuplaletti oli mieleinen ja varsin ripeästi toteutettavissa. Se, jos mikä, sopii kiireisiin aamuihin. Aion ehdottomasti tehdä tämän toistekin. Haastetta on vielä pari päivää jäljellä ja luulen edessä olevan ne vaikeimmat päivät. Viikonlopun ohjelmassa ei nimittäin ole sen kummempaa ohjelmaa jolloin laiskuuden riski on suuri.


Kalanruotolettiäkin ehdin kokeilla. Vähän vaatii vielä sorminäppäryyden harjoitusta se. Instagramiin olen kuvaillut myös muita virityksiä. Poikkea, jos kiinnostaa.

Kiireisimpinä aamuina uusien hiustyylien pohdinta on ollut hiukan rasittavaa, mutta olen silti iloinen uusista kokeiluista. Ehkä joistain tulee myös pysyviä vaihtoehtoja suttunutturalle ja perusponnarille.
Kiinnostaisiko tarttua haasteeseen? Laita kommenttia tulemaan, jos innostut kokeilemaan. Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia ja ideoita hiuksien laittamiseksi.
Rentouttavaa viikonloppua tyypit! Miia

2 kommenttia:

  1. Hiukseni ovat sen verran lyhyellä polkalla, ettei lettejä näihin saa. Äsken kuitenkin väänsin hiukset sykkyröille, huomenna on toivottavasti kauniin huolettomat kiharat hääjuhlissa.

    VastaaPoista
  2. Sykkyräkiharoita on tullut tehtyä joskus itsekin. Toimii!
    Ja hauskaa hääjuhlaa tänään. Miia

    VastaaPoista