maanantai 5. lokakuuta 2015

Ruokaa ja sirkushuveja

Viime viikonloppuna Turussa vietettiin toista kertaa Food and fun -tapahtumaa, jonne oli saapunut vierailevia keittiömestareita eri puolilta Eurooppaa. Tänä vuonna uutuutena mukana oli myös muutama baari, joissa oli tarjolla baarimestareiden suunnittelemia drinkkejä.

Olimme ystäväpariskunnan kanssa lauantaina mukana menossa (kiitos loistoseurasta!) ja aloitimme illan Turun kauneimmissa maisemissa sijaitsevassa ravintola Hus Lindmanissa. Ravintola sijaitsee vanhan Turun ytimessä Aurajoen äärellä ja toimii normaalisti lounaspaikkana ja tilausravintolana. Illan menu piti sisällään muun muassa mustaa munkkia, kampasimpukkaa, 18 tuntia kypsytettyä lihaa ja aivan ihanaa omenastruudelia.

Mekko Marimekko
Takki Asos
Huivi Valbonnen markkinoilta
Kengät Sergio Rossi
Laukku Miu Miu


Jälkimmäinen, ei ihan niin onnistunut, otos mukana siksi, että paikannatte sijainnin. Taisi muuten olla tämän vuoden viimeinen ilta paljain säärin. Jos olet kiinnostunut ruuista ja juomista niin kannattaa vilkaista Instaa. Sieltä löytyy mm. illan paras drinkki, joka tarjoiltiin Bar4:ssa. Baarimestari oli saapunut paikalle Espanjasta, mutta hänen nimeään en valitettavasti muista.

Food and fun oli hauska konsepti ja pienellä lisäviilauksella siitä tulee entistä parempi. Suosittelen.
Mukavaa maanantaita! Miia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti