perjantai 30. lokakuuta 2015

Lack of inspiration

Helsinki chicissä on ollut viime aikoina hiukan hiljaisempaa. Meitä vaivaa ainainen kiire ja pienoinen inspiraatiopula. Haluna olisi uudistaa blogia oikein kunnolla, mutta toistaiseksi se on vielä suunnitteluasteella.

Tässä tovi sitten esikoinen vietti syyslomaa ja sen kunniaksi tuli tehtyä kaikkea kivaa lasten ehdoilla. Kävimme valokarnevaaleilla Lintsillä ja lähdimme ex tempore -visiitille Tukholmaan. Risteillen tietysti, kun lapset saivat päättää.Linnanmäki oli ehdottomasti tuona keskiviikkoiltana parhaimmillaan. Tykkään käydä siellä syksyisin ja valokarnevaali oli pelkkää bonusta.

Laivalla ei ole tullut käytyä hetkeen, ja nyt muistan miksi. Tallinnaan menon vielä kestän, mutta kaksi yötä oli kyllä liikaa. Onneksi Tukholma oli sitäkin ihanampi. Tosin vain aikuisten mielestä, lapset olivat jostain kumman syystä aivan päinvastaista mieltä.Ohjelmassa oli Junibackenia, burgereita ja fikailua NK:lla. Kävimme lounaalla Phil´s Burgerissa, joka oli onnistunut sattuma. Olimme alun perin menossa ihan toiseen paikkaan, mutta emme saaneet sieltä pöytää.


Pikavisiitti Tukholmaan nostatti kovan huuman lähteä kaupunkiin viikonloppulomalle. Ehkäpä Helsinki chic on pian yhden viikonlopun ajan myös Stockholm chic. Luulen, ettei Marjoa tarvitse kauaa taivutella, jos vain sopiva ajankohta löytyy. Näissä tunnelmissa viikonlopun viettoon. Mus mus!
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti