maanantai 2. maaliskuuta 2015

Inspiraatiota kotisohvalta käsin

Aikana ennen lapsia tapanani oli piipahtaa vaatekaupoilla jopa useamman kerran viikossa työpäivien jälkeen. En todellakaan hankkinut joka käynnillä uutta vaan kävin katselemassa tarjontaa ja hypistelemässä vaatteita. Nykyään kaupoissa kiertely on harvinaista herkkua (kaipaan itse asiassa aika paljon!). Käyn nykyisin todella harvoin kiertelemässä liikkeissä ja, jos käyn, yleensä mielessä on joku hankinta.

Tänään toteutin kierroksen Zarassa kotisohvalta käsin ja hain inspiraatiota kevätpukeutumiseeni. Tällä hetkellä minua innostavat mm. valkoiset leveät lahkeet, liehuvat helmat ja pitkät liivit. Nämä kuvien vaatteet näyttävät houkuttelevilta, vaikka en tiedäkään miltä näyttävät ja tuntuvat livenä. Tuskin näistä edes kovin moni päätyy vaatekaappiini, mutta fiilistellä voi aina. Eikä maksa mitään! 
Aivan ihastuttavia yksilöitä jokainen! Extrana myös yksi ihanuus pikkuneidille.

 
Haetko sinä inspiraatiota pukeutumiseesi ja mahdollisiin uusiin hankintoihin kiertelemällä kaupoissa perinteiseen tapaan vai kotisohvalta käsin?
Mukavaa maanantaita! Miia

4 kommenttia:

 1. Sekä että, eilen klikkailin nettikaupoissa, tänään kiersin keskustan liikkeissä. Enkä ostanut mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lumo ja anteeksi, että minulta oli unohtunut vastata!
   Pitäisi hoitaa aina samantein vastailut.
   Viime viikolla suoritin täsmäiskuja pariin liikkeeseen ja tein kivoja löytöjä. Kiertely ei enää nykyisin ole (aikasyistä) minulle sopiva vaihtoehto, vaikka sitä välillä kaipailenkin.
   miia

   Poista
 2. Tuntuu siltä, etten _koskaan_ enää ehdi kauppoihin, joten olen nykyään ehdottomasti nettikauppashoppailija.

  Ja siitä sopiva aasinsilta (mikä, miten?!) haasteeseen, joka löytyy blogistani juuri teille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hekku! Kiitos haasteesta, käymme tsekkaamassa! Vastaan tähän kommenttiisi meidän kummankin puolesta nyt kun Miia on työreissussa - kätevää kun on kaksi bloggaajaa jakamassa "vastuuta". Iloista päivää! t. Marjo

   Poista