torstai 12. maaliskuuta 2015

Iho kiittää

Hankin hiljattain itselleni Filorgan silmänympärysvoiteen ja kuuriluonteisesti käytettävän seerumin. Molemmat ovat osoittautuneet käytössä mielettömän hyviksi, joten haluan jakaa tietoa näistä myös teille.

C-recover -seerumipakkaus sisältää kolme ampullia, joista yksi kestää viikon tai hiukan yli. Ampullit voi halutessaan käyttää putkeen tai erissä. Myyjän mukaan avattu ampulli kannattaa säilyttää jääkaapissa, jolloin siinä oleva C-vitamiini saattaa säilyä jopa kaksi viikkoa. Kun seerumin väri muuttuu valkoisesta ruskeaksi, sitä ei enää saa käyttää. C-vitamiini muuttuu tällöin iholle vahingolliseksi. Olen käyttänyt seerumia viikon ja vannon näkeväni ihossa toipumisen merkkejä. Iho on huomattavasti kirkkaampi ja silmänaluset ovat vähemmän mustat. Tykkään!


Olen etsinyt jo hetken aikaa hyvää silmänympärysvoidetta, erityisesti yökäyttöön. Itselleni toimivaa yksilöä hakiessa, olen testannut useita voiteita, mutta mikään ei ole ollut riittävän kosteuttava. Paitsi nyt. Time Filler eyes -voide on pelastus kaltaisilleni, jotka kärsivät yön jäljiltä kiristävästä silmänympärysihosta. Tämän kanssa ei sitä ongelmaa ole. Plussaa myös siitä, että voidetta voi levittää ripsirajaan ja sen luvataan kiihdyttävän ripsien kasvua. Tästä en osaa vielä sanoa tarkemmin, mutta muihin tarpeisiin voide on ollut täydellinen. Saattaa olla, että minulta löytyy pian enemmänkin Filorgaa. Niin vakuuttunut olen näistä kahdesta tuotteesta.


Tiedoksenne, että Stockmannilla myydään tätä nykyä Filorgaa ja C-vitamiinikuuri on tässä kuussa kanta-asiakastarjouksessa. Onko Filorga entuudestaan tuttu merkki? Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti