lauantai 21. maaliskuuta 2015

Haastetta riittää

Anteeksi hiljaisuudesta. Täällä taas! Sen lisäksi, että Hues of Black -blogin Hekku haastoi meidät mukaan 5 x 5 -haasteeseen, olemme molemmat olleet niin kiireisiä, että blogi on ollut aivan liian hiljainen. Haasteita riittää siis monella saralla, mutta onneksi Hekun heittämä haaste on kiva sellainen.


Mutta kiertelemättä ja kaartelematta, eiköhän mennä asiaan.

1) Mihin haluaisit matkustaa vuonna 2015 ja miksi?

Haaveilen koko ajan jostain reissusta. Mielessä on tällä hetkellä kesäreissu Italiaan ja Ranskaan. Myös lapset odottavat tätä innolla ja tyttäreni intoilee Italiasta oikein urakalla. Myös Ateena ja New York kummittelevat mielessä. Pitkästä aikaa olisi kiva mennä myös Tukholmaan. Ennen siellä tuli käytyä usein, mutta nyt edellisestä käynnistä on luvattoman pitkä aika!

2) Tavoitteesi tai haaveesi vuodelle 2015?

Työssäni haluan kehittyä entistä osaavammaksi ja monipuolisemmaksi. Shoppaajana haluan kehittyä yhä suunnitelmallisemmaksi. Lisäksi tavoittelen pientä painonpudotusta ja parempaa kuntoa. Mutta ennen kaikkea tärkeintä on pyrkiä olemaan onnellinen jokaikinen päivä.

3) Mitkä huonekalut tai design-esineet haluaisit kotiisi?

Olohuoneemme kaipaa uutta nojatuolia ja vakavassa pohdinnassa on Jakobsenin Egg-tuoliin sijoittaminen. Hinta on kyllä suolainen, mutta tuoli on kaunis kuin mikä.

Mieluisin materiaali/väri olisi konjakinvärinen nahka.

4) Mitkä ovat parhaita luonteenpiirteitäsi (nyt saa kehua oikein kunnolla!)?
Kysyin apua puolisoltani ja hänen mukaansa ne ovat nämä kolme: omistautuneisuus, oikeudentunto ja empaattisuus. Hiukan samoja oli itsellänikin mielessä.

5) Lempparit tv-ohjelmasi kautta aikojen tai juuri nyt?
Tämä on niin helppo! Jo päättyneistä sarjoista suosikkeja ovat olleet Twin Peaks, My so called life, Beverly Hills 90210 (alun perin Suomessa nimellä LA Beat) ja Gilmoren tytöt. Tällä hetkellä ehdottomia suosikkeja ovat House of Cards ja Good Wife. Ennen tykkäsin myös Grayn anatomiasta, mutta nykyisin se tökkii aikalailla.

Nyt tuleekin se vaikein osuus, kun pitäisi keksiä ketkä viisi bloggaajaa haastan mukaan vastaamaan kysymyksiini. Onnea Minna, Mikko, Elena,Veera ja Jonna! Tässä kysymykset:
1. Tavoitteesi kuluvalle vuodelle?
2. Rakkain muistosi?
3. Pahin tyylimokasi kautta aikain?
4. Huonoin luonteenpiirteesi?
5. Lempparit tv-ohjelmat nyt tai ennen?

Nyt lasi viiniä sohvan nurkassa ja tämä lauantai on paketissa.
Miia

7 kommenttia:

 1. Tällaisia listoa on aina niin kiva lukea. Meillä myös lapset haaveilevat Italiasta kun eivät ikinä ole kunnolla käyneet. Ja jenkkeihin me halutaan koko perhe uudestaan niin pian kuin vaan mahdollista <3 Haaveilen muuten Eggistä myös, olisi mahtavaa löytää se nahkaisena. Mieluiten käytettynä niin että nahassa näkyisi jo patinaa… mutta tosiaan, hinnat on mitä on.

  Hei kiitos kunniasta! Mä tykkään haasteista joten tämä menee ehdottomasti eteenpäin.

  PS. Jos olet/te tulossa Tukholmaan niin anna kuulua niin käydään kahvilla/drinkillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Veera!
   Hauska kuulla, että on samanlaisia haaveita. :) Egg konjakinvärisellä nahalla olisi napakymppi!
   Kirjoittaessani Tukholmasta ajattelin välittömästi, että olisipa kiva tavata sinut "omilla hoodeilla".
   miia

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Toteutan pian!

  Muuten tuli sun vastauksista mieleen, että mäkin haluaisin päästä joku päivä taas käymään Tukholmassa... en ole käynyt yli 10 vuoteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholma on ihana kaupunki enkä ymmärrä, miksi en ole käynyt moneen vuoteen! Sulla on välimatkaa niin paljon enemmän, että ymmärrän kyllä, miksi ei ole tullut käytyä.
   miia

   Poista
 3. Hei!
  Kuulkaa onko suosituksia missä netissä kaupata vaihtoon meneviä merkkivaatteita? Muutamia Facebook-ryhmiä olen kokeilemassa.. Huutis ei tunnu omalta.

  Terkuin
  Mimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mimi!
   Facebookissa ainakin semimerkit, kuten Filippa K, menevät hyvin kaupaksi omissa ryhmissään. Vestiare Collective voisi olla hyvä vaihtoehto designerbrändien myynnissä (ei ole omaa kokemusta).
   Kerro, jos keksit vielä paremman vaihtoehdon! Juuri veimme vaatteita Kaivarin Kanuunaan, kun ei muutakaan keksitty. :)
   Miia

   Poista
 4. Meneekö Kaivarin Kanuunassa kaupaksi? Millä hintaa? Pitääkö siellä käydä järjestelemässä itse tangot?

  FIlippakirppikset tuntuvat toimivan Filipalle, mutta ei ehkä new luxury - brändeille.

  Joku kirppis ns. Paremmalle tavaralle olisi kiva. Sellainen, joka olisi auki vaikka suaamupäivän ja jossa voisi itse myydä.

  mimi

  VastaaPoista