perjantai 24. lokakuuta 2014

(Lähes) täydellinen hotelli keskellä Firenzeä

Edellisen postauksen kommenteissa jo kyseltiinkin, millainen Firenzen hotellimme oli. Majoituimme Number Nine -nimisessä hotellissa, joka sijaitsee vanhan kaupungin ytimessä pienellä kujalla. Kertakaikkisen herttainen hotelli, jossa oli hyvä palvelu. Jyvät erottuvat akanoista usein pienissä, tarkkaan harkituissa yksityiskohdissa, kuten siinä, että hotelliin saavuttaessa vieraille tarjotaan virvokkeita huonetta odotellessa, laukut kannetaan huoneeseen, minibaarin virvokkeet sisältyvät huoneen hintaan ja aamiaisella palvelu pelaa viimeisen päälle.

Kuva lainattu hotellin kotisivuilta

Huoneemme oli kooltaan juuri passeli ja kylpyhuone oli erittäin kaunis. Huonepalvelija kävi iltaisin avaamassa vuoteen ja tuomassa suklaata sängylle. Laadukas majoitus on lomaillessa piste i:n päälle ja panostan siihen mielelläni.
Tämä kuva lainattu hotellin sivuilta
Hotellin aamiainen oli laadukas eikä siellä tarvinnut jonotella tai odotella tyhjien tarjoiluastioiden edessä.

Annan pisteet hotellille myös siitä, että heidän nettisivuilta löytyy kuvattuna jokainen hotellin huone. Katsopa vaikka! Liian usein on käynyt niin, että olen odottanut tietyntyyppistä huonetta, mutta todellisuus onkin ollut jotain aivan muuta. Tällä kertaa ei pettymystä tullut, koska tiesin millainen valikoima on tarjolla.

Jotta ei mene pelkäksi kehumiseksi, todettakoon, että Span osalta hotellilla olisi hiukan skarpattavaa. Sieltä ei löytynyt lainkaan lukittavia kaappeja, johon olisi voinut laittaa huoneen avaimen ja muut tavaransa. Myös erilliset pyyhkeet olisivat olleet plussaa.

Kuten varmasti arvaatte, suosittelen hotellia lämpimästi. Nyt toivottelen kaikille mukavaa viikonloppua! Palaan vielä Firenzeen tarkemmin.
Miia

PS. Hotellia vastapäätä on hiljattain avautunut Konnubio -niminen ravintola, jossa kävimme yhtenä iltana iltapalalla. Sen perusteella uskallan suositella paikkaa. Palvelu oli todella hyvä, erityiskiitos sommelierille.

Pahoittelut puhelimella otetusta kuvasta4 kommenttia:

 1. Millainen hotellin wifi oli? Olemme harkinneet samaa hotellia lomallemme, Tripadvisorissa tosin oli kommentoitu huonoa langatonta verkkoa. Olisi kuitenkin kiva tutkailla lomakohdetta omalla koneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Asta!
   Wifi ei ollut paras mahdollinen. Saimme kyllä omat asiamme hoidettua (pöytävaraukset yms.), mutta hiukan hidas yhteys kyllä oli.
   Firenze on kyllä kaunis kaupunki. Ihanaa matkaa!
   miia

   Poista
  2. Kiitos tiedosta.:) Ensi kesää ja Firenzeä odotellessa...

   Poista
  3. Toivottavasti tulee olemaan upea matka!
   Miia

   Poista