perjantai 13. syyskuuta 2013

Kuulumisia päivän asun kera


Vietin eilisen päivän testeissä uutta duunia varten. Kylläpä oli raskas päivä ja kotiin lähtiessä olo oli aika kuitti. Onneksi jaksoin illalla raahautua crossfit -tunnille, sillä sehän piristi ja vei orastavan päänsärynkin mennessään.

Tapasimme lounaalla Marjon kanssa Kampissa ja Marjo nappasi pikaräpsäisyn lounaan jälkeen. Kuvassa on yksi ujo bloggari, joka lähinnä yritti estellä ystäväänsä ottamasta kuvaa. Koska päällä oli lähinnä mustaa ja harmaata, asun yksityiskohdista ei juuri saa selvää. Harmillista, että kuvanlaatu on mikä on, sillä päällä oli suosikkiyksilöitä. Toisaalta nämä tulevat esiintymään päälläni takuuvarmasti myös myöhemmin, joten näette sitten paremmin.




Pikaräpsy Kampissa. Päällä suosikkeja, joista ei saa mitään selvää.
Kaulassa oli kesän Ranskan reissulta ostamani Guccin huivi, joka oli muuten aivan liian kuuma eiliseen kesäsäähän. Mutta huivi on ihana enkä malta odottaa, että sää viilenee ja pääsen käyttämään sitä! Edellinen huivirakkauteni on palvellut kaksi syksyä ja talvea tunnollisesti, mutta sen rinnalle oli jo aikakin saada kilpailija.


Gucci 
Kuva: Net-a-porter
Mukavaa perjantaita! Nautitaan upeasta säästä, koska tämä saattaa olla se viimeinen lämmin viikonloppu ennen syyssateita.

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti