torstai 31. joulukuuta 2015

TBT - Vuosi 2015

Vuosi 2015 on ollut kiireinen. Marjolle vuosi toi niin uuden työn kuin kodinkin ja oma vuoteni on ollut isojen työprojektien sekä lasten harrastusten täyttämä. Näin jälkeenpäin ajateltuna takana on erittäin mielenkiintoinen ja opettava työvuosi, vaikka matkan varrella ei aina kovin hyvältä tuntunutkaan. Koskaan aiemmin ei kesäloma ole tullut yhtä isoon tarpeeseen kuin tänä vuonna.Blogi on päivittynyt vuonna 2015 vähänlaisesti. Kiire ja inspiraation puute näkyy. Vaikka me molemmat rakastamme muotia, uusia ilmiöitä, uusien ravintoloiden testaamista ja matkailua aivan yhtä paljon kuin vuonna 2013, olemme koko blogin historian ajan kipuilleet asukuvien kanssa. Joku siinä tuntuu niin kovin vieraalta. Toisaalta tiedän, että, ainakin minulle, asukuvat on syy vierailla muiden blogeissa. Blogiskene on tosin tältä osin kehittynyt niin ammattimaiseen suuntaan, ettei meillä ole mitään mahdollisuuksia (tai ehkä haluakaan?) yltää samaan ammattikuvaajineen ja tuntikausien kuvankäsittelyineen. Aika riittää juuri ja juuri pikaiseen kuvaussessioon ja tekstin tuottamiseen.

Vuosi 2015 on ollut hyvä kaikessa kiireessäkin. Syksy oli tosin pidempi kuin aiempina vuosina. Ihan taatusti oli! Vuosi piti sisällään mukavasti matkoja, vaikka ainahan niitä toivoisi olevan enemmän. Olenko aiemmin kertonut, että poden jatkuvaa matkakuumetta? Seuraava lomamatka on onnekseni edessä jo tammikuussa.Uusi vuosi tuo mukanaan uuden, mielenkiintoisen työtehtävän ja siirryn uuteen kymmenlukuun minäkin (A-P-U-A!). Kesän jälkeen taakse jää myös meidän perheen päiväkotitaival kuopuksen siirtyessä kouluun. Jos Marjon ja minun haave toteutuu (eli saamme aikaiseksi toteuttaa sen), uusi vuosi tuo mukanaan myös uuden blogin hiukan erilaisella tvistillä.


Tästäkin vuodesta on selvitty ja nautittu niin paljon kuin mahdollista. Toivotaan, että tuleva on entistä parempi. Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti