keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Marimekkorakkautta

Blogia pidempään lukeneet ovat varmasti huomanneet, että tykkään Marimekosta. Ei tässä sinänsä ole mitään erityisen yllättävää, sillä niinhän moni muukin suomalainen tekee. Tämän syksyn mallisto kolahti minuun todella kovaa ja, kuten Turku -postauksesta saatoitte huomata, minulta löytyy syysmalliston Hoosi -mekko.


Mutta eipä tämä mekko ole ainoa. Myös tällainen on vilahtanut joskus blogissa. Raitapaidoista puhumattakaan.

 

Marimekko otti syysmallistossaan käyttöön merkille uusia materiaaleja: silkkiä sekä nahkaa ja onnistui uudistamaan ilmettään juuri oikealla tavalla. Perinteitä kuitenkaan unohtamatta.

Nappasin hiljattain Marimekolta alennusmyynnistä Fofa -neuleen, jonka olen yhdistänyt silkkipuseroiden kanssa. Myös siihen ihastuin suin päin, kun näin Marimekon promokuvia loppukesästä. Silkkipuseron kanssa yhdistettynä, kuinkas muuten.

Kuva: Marimekko

Marimekon silkkipuserot ovat myös aivan todella ihania ja täytyy sanoa, että unikko näyttää vuosien tauon jälkeen houkuttelevalta. Kuuleeko joulupukki?

Kuva: Marimekko

Onko ruudun toisella puolella Marimekko -faneja, jotka lämpenevät jälleen Unikko -kuosille?
Miia

2 kommenttia:

 1. Sun valinnat ovat tosi kivoja! Olen itse vasta pikkuhiljaa lämmennyt Marimekolle - siis sille asteelle, että olen käynyt hiplaamassa mekkoja kaupassa, vielä en ole ostanut mitään. Unikko näytti freesinä sellaisena ihan pikkuprinttinä, tuo isompi versio on vielä liian 2005 mun makuuni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hekku! Ymmärrän tuon tunteen unikkoa kohtaan. Se meni silloin aikoinaan hiukan yli televisioineen päivineen. ;)
   Miia

   Poista