torstai 10. syyskuuta 2015

TBT

Vielä ollaan torstain puolella ja päätin palata vanhoihin kuviin TBT:n hengessä, kun tykkään tämän genren postauksista muissa blogeissa. Mitä sitä väkisin uutta keksimään...

10.9.2014Muistan kyseisen päivän fiiliksen kuin eilisen. Podin armotonta asukriisiä ja olin koko päivän tuntenut oloni epämukavaksi näissä vaatteissa. Tällä viikolla olen paininut samanlaisten tuntemusten kanssa. Kuuluu siis mitä ilmeisimmin tähän vuodenaikaan.

12.9.2013


Tämänkin kuvanottohetken muistan hyvin. Olin lounastauolla päivän kestävistä testeistä nykyistä työtäni varten ja ujostelin aivan hirmuisesti kameran edessä. Ajatella, jos joku ohikulkija tajuaa mitä olemme tekemässä! Tämä oli blogimme alkuaikoja, jolloin asukuvat olivat yleensä räpsäisyjä peilin kautta eikä missään tapauksessa ihmisten ilmoilla poseeraamista. Nolottaa se tosin edelleen.

Lähes kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ovat edelleen aktiivisessa käytössä. Ainoastaan viime vuonna otetuissa kuvissa päälläni oleva vaalea silkkipusero alkaa olla jo niin huonossa hapessa, että sitä tulee käytettyä harvemmin. En vain ole raaskinut heittää sitä roskiin.

Mitä mieltä olette, toimiiko vielä?
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti