maanantai 28. syyskuuta 2015

Smells like teen spirit

Tyttö sanoi, että näytän tässä asussa ihan teiniltä. Sellainen olo oli hiukan itselläkin, mutta positiivisessa mielessä. Älkää huoliko, en pode mitään ikäkriisiä tai pakonomaista tarvetta olla nuori. Joskus on vaan kiva yrittää olla trendikäs. Tämä on minun yrittämistäni.


Menossa mukana oli myös Miu Miun laukku, jonka löysin kesällä The Mallista. Se onkin keikkunut olalla useasti, koska toimii hyvin niin päivin kuin öin.


Lauantaina oli upea ilma ja liikenteessä saattoi olla paljain säärin. En erityisemmin diggaa sukkahousuista, joten tästä ilosta on nautittava vielä, kun siihen on mahdollisuus.

Mekko Gina Tricot
Nahkatakki Asos
Laukku Miu Miu
Kengät Adidas

Näillä mentiin viikonloppuna sushin ja shoppailun merkeissä. Mitä mieltä, toimiiko teinityyli?
Miia

8 kommenttia:

 1. Ihana laukku! Eikä asu todellakaan ole liian teini, huoli pois - jos sulla olisi näkynyt napa, niin olisin vähän kohotellut kulmiani täällä ruudun takana ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla - kiitos! Navan näyttäminen olisi kyllä jo liikaa ja ehkäpä jopa piinaa kanssaeläjille. Hah!

   Poista
 2. No toimiiihan se!

  Vaikea välillä pohtia, millainen tyyli on miltei nelikymppiselle "sopivaa". Ja miten pukeutua etenkin töissä muodikkaasti muttei liian nuorekkaasti. Esimerkkejä on vähän tarjolla. :-)

  Mimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Tunnistan tuon tuskan. Toisaalta jotkut työvaatteet saattoivat näyttää parikymppisenä hyvältä, mutta nykyisin vaan vanhentavat tätimäisyydellään. Voi näitä elämän suuria murheita... ;)

   Poista
 3. Toimii ja tosi hyvin! On niin raikas kiva kokonaisuus ja sopii sulle. Samaa mieltä sukkahousuista, joko ilman tai sitten paksut mustat talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - mukava kuulla! Pari kertaa olen sortunut ihonvärisiin tänä syksynä ja on ne vaan hiukan vanhahtavat.

   Poista
 4. Ja ai niin vielä laukusta, että olipas kiva löytö. Hyvä muoto ja koko.

  VastaaPoista