sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappuviikonloppu tiivistettynä

Nyt on myönnettävä, että olemme virallisesti huonoja bloggaajia. Harmittaa vietävästi, että ei kerta kaikkiaan tunnu riittävän aikaa valokuvien ottoon. Töissä on pari isoa projektia päällä ja lasten harrastussukkulointi kiihtyy kiihtymistään. Anteeksi siis harvanlaisesta kirjoitustahdista! Tämä on vain hetkellistä - lupaan.

Vappuviikonloppu on ollut mainio. Olemme viettäneet paljon aikaa ystävien, niin isojen kuin pienempien, kanssa ja korkanneet shamppanjan lisäksi myös mökkikauden. Tätä on odotettu!

Vappubrunssi nautittiin sisätiloissa

Asusteiden kuuluu olla vappuna perinteisiä, vai mitä? Jouduin muutama vuosi sitten ostamaan itselleni uuden yo-lakin, kun alkuperäinen joutui yhtenä opiskelijavappuna liian kovaan menoon eikä peseminen tehnyt lakille oikeutta. Lakki kutistui ja vääntyi kummalliseen muotoon.


Tätä näkymää olikin jo ikävä!
Käväisimme tosiaan avaamassa myös mökkikauden. Vettä satoi koko päivän ja näin ollen emme viitsineet jäädä yöksi. Ehdimme kuitenkin suunnitella kesän projekteja. Tänä kesänä ohjelmassa on mökkikeittiön remontointi ja terassin laajennus. Tosin joku aika on pyhitettävä myös levolle. 

Toivottavasti teillä on ollut hyvä vappuviikonloppu ja toivottavasti jaksatte roikkua myös meidän matkassa mukana, vaikka päivitystahdissa on toivomisen varaa. Monenlaisia suunnitelmia on blogin suhteen, mutta katsotaan milloin saamme ne toteutettua.

Aurinkoista sunnuntaita, tyypit! Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti