keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Toivossa on hyvä elää

Tulisiko se kesä kuitenkin? Välillä minulle herää toivonkipinä, vaikka luvattoman pitkästyttävää puuhaa tämä kesän odottelu on. Helsingin kevät on varsin kummallinen, kun tämä tasainen viileys kestää ja kestää. Tammikuussakin oli jo muutama plusaste eikä se oli juuri paremmaksi muuttunut. Joka vuosi sitä kuvittelee, että toukokuussa olisi jo lämpimämpi.

Kylmähköä tuulta uhmaten oli aivan pakko pukeutua keväiseen asuun auringonpaisteen huumaamana. Joskus vain on parempi palella kuin pelata varman päälle. Sunnuntai oli sellainen.

Raitapaidat kuuluvat vakiovaatetukseeni kevät- ja kesäaikaan. Tämän Saint James -merkin pusero on oikea klassikko ja täytyy todeta, ettei se ole kulunut käytössä lainkaan. Helsingissä merkkiä myy mm. Kapteenska, josta ostin omani joskus vuosi-puolitoista sitten. Toinen raitasuosikkini on tietysti Marimekko.Jakku Sand
Pusero Saint James
Farkut Tiger of Sweden
Kengät Dvf

Kesä tulee ennemmin tai myöhemmin. En vain malttaisi enää odottaa aidosti lämpimiä kelejä. Onko muita malttamattomia? Ei auta muu kuin kömpiä viltin alle haaveilemaan rantakeleistä ja toivoa parasta.
MiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti