maanantai 3. helmikuuta 2014

Lontoossa käymässä

Kävimme Marjon kanssa viikonloppumatkalla Lontoossa ja kivaa oli. Ylläri?! Pidennetyn viikonloppumatkan ohjelmassa oli shoppailua, hyvää ruokaa, sopivasti juomaa ja ennen kaikkea hyvää seuraa. Kolme päivää vierähti aivan liian vauhdilla, mikä tarkoittaa sitä, että uutta matkaa on ryhdyttävä suunnittelemaan välittömästi. ;)

Valitsimme hotelliksi The Sloane Square hotellin ja täytyy kyllä todeta, että se toimi sekä sijaintinsa että tasonsa puolesta. Tiesimme jo etukäteen, ettei kyseessä ole luksushotelli, mutta se ei tällä kertaa ollut edes hakusessa. Niitäkin katseltiin, mutta tarjolla oli vain romanttisia pylvässänkyjä ja muuta liian imelää ystävämatkalle. 
Kuva: http://www.sloanesquarehotel.co.uk   
       

Note to self: Ota huoneesta kuvia, kun se on vielä siisti.
Huoneesta tuli otettua asukuvien lisäksi vain pari hassua kuvaa ja nekin sängystä. Hah! Kylpyhuone oli tilava ja tyylikäs. Suihku tosin oli perienglantilaiseen (?) tapaan lähinnä huvittava. Hotellin sijainti oli erinomainen.Harmillista, että sunnuntaina satoi vettä lähtöömme saakka emmekä ennakkosuunnitelmiemme mukaan päässeet tutustumaan naapurustoon aivan niin intensiivisesti kuin olimme ennen matkaa ajatelleet. Alla kuitenkin pari kuvaa hotellin takana sijainneelta kadulta.

 

Muina päivinä ilma oli varsin kiva ja lauantaina pääsimme jopa nauttimaan terassikahvit shoppailun lomassa. Perjantaina nautimme kylläkin juomamme sisätiloissa, Selfridges -tavaratalon shamppanjabaarissa.
Cheers!


Milloin sinä olet viimeksi käynyt Lontoossa ja mikä kaupungissa on mielestäsi parasta?

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!  
Miia

4 kommenttia:

  1. 2011 viimeksi, yhteensä neljä kertaa ja yhdellä kerralla pari kuukautta. Parasta? Kaupunki on viehättävä, tyylikäs ja hyvin hoidettu. kauniita puistoja, viihtyisiä ravintoloita ja mahtavia museoita. Historiallinen paikka. Suosikki suurkaupungeista, omaleimainen. Hyvä palvelu lähes poikkeuksetta. Musikaalit ja kivat tavaratalot. Tykkään myös englantilaisista sisustuksista ja sen sellaisesta :-). Jos pitäisi valita yksi sana, mikä kuvaa Lontoota se olisi viehättävä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että kommentoit. Olen kanssasi täysin samaa mieltä! :)
      Haaveilen itsekin hiukan pidemmästä visiitistä kaupunkiin, mutta en pysyvästä asumisesta/lopullisesta muutosta kuitenkaan.
      Mukavaa tiistain jatkoa!
      Miia

      Poista
    2. Tunnustaudun Lontoon ystäväksi minäkin, ja samoista syistä kuin tekin! Myös museotarjonta on loistavaa. Pohjois-Englannissa olen asunutkin, ja se on täysin erilaista aluetta kuin Lontoo ympäristöineen! Vaikka paljon kiinnostavaa nähtävää sielläkin on, erityisesti Yorkshire on jäänyt sydämeeni.

      Poista
    3. Lisää Lontoo-faneja. Kivaa! :)
      Myös muu Iso-Britannia kiinnostaa kovasti. Ehkäpä vielä jonain päivänä pääsen näkemään muutakin maata.
      Miia

      Poista