tiistai 7. tammikuuta 2014

Leveät housut


Eräänä aamuna viime viikolla heräsin outoon päähänpistoon. Mitä, jos en pukeutuisikaan tänään tiukkoihin housuihin? Yllättäisin itseni? Vaatekaapissani piileskelivät mustat, vähän leveäpunttisemmat housut, jotka olivat majailleet kaapin syvyyksissä vuosikaudet näkemättä päivänvaloa. Mahtuisivatko ne vielä? 



Ta-daa! Kyllä mahtuivat! Mikä fiilis! Laitoin työmatkalla oikein Miialle viestiä, että nyt on kuules leveät housut jalassa ja että on mukavaa. Olin ihan unohtanut, miten hieno fiilis on vetää jalkaansa housut, jotka eivät ole ihonmyötäiset ja tiukat. Tunsin oloni vapautuneeksi!



Harmi, että en saanut kuvaajaa tälle asulleni koko päivän aikana, joten kuvat eivät vastaa fantastista tunnettani. Mitä olette mieltä, ovatko leveät housut ihanat vai kamalat?

Marjo x

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, olen itsekin kääntymässä siihen suuntaan piiiitkän pillifarkkuilun jälkeen! Hauskaa viikon jatkoa, t. Marjo

    VastaaPoista
  2. Leveämmät, vähän haaremihousujen tyyliset tulee nyt muotiin, resorit nilkoissa ja vyötäröllä, printtikankaat, maanläheiset värit, tribal. Tämmöinen tuntuma on mulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Leena! Tänä vuonna muoti onkin sitten tehnyt käännöksen juurikin leveämpien housujen suuntaan. On culottes-mallia ja todella leveitäkin lahkeita. Tammikuussa, kun kirjoitin ym. postauksen, leveät housut eivät vielä olleet niin "pinnalla". Nyt olen jo tottunut niihin ja ovat kyllä ihanaa vaihtelua! t. Marjo

      Poista