sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Syksyn pikapyrähdykset

Tänä syksynä olen tehnyt pari pikapyrähdystä ulkomaille. Toinen vapaa-ajan ja toinen työmatka. Toinen uusi tuttavuus ja toinen vanha tuttu ja ah-niin-rakas.

Luxemburg on kompakti ja varsin söpö kaupunki. Shoppailijalle siellä on tarjolla kaikki herkut. Aikaa oli vähän, joten kokemukseni perustuu pieneen pintaraapaisuun. Voisin mielelläni käydä uudelleen ja viritteillä olleet joulun ajan jutut, kuten kojut, luistinrata, tivoli ja kaikki valokoristeet, näyttivät ihanilta.
Tukholma oli yhtä ihana kuin aina aiemminkin. Lapset eivät olleet lainkaan yhtä innoissaan kuin minä. Laivalla oli kuulemma paljon kivempaa.Suosittelen, jos tekee burgereita mieli.
Tukholmaan on kyllä päästävä keväällä uudelleen. Ilman lapsia ja ilman laivamatkailua. En muuten ostanut kummaltakaan pikapyrähdykseltä itselleni mitään. Mitä ihmettä minulle on tapahtunut? No, mukavaa oli silti, ja varsin virkistävää.

Mukavaa ensimmäistä adventtia ja rentouttavaa sunnuntaita.
Miia

2 kommenttia:

 1. Luxemburgissa en ole ollutkaan. Tukholma on ihana, laivamatka tylsä. Viimeksi ratkaisimme paluumatkan ruokailut ostamalla Södermalmin ruokamarkkinoilta ihanan leivän Östermalmin hallista herkkuja ja laivan kaupasta pullon hyvää viiniä. Niitä oli mukava nautiskella saariston lipuessa ohi. En koko iltana poistunut hytistä enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisen näkökulmasta laiva oli tosiaan aika paha rasti, mutta lasten vuoksi siellä oltiin ja he tykkäsivät. Oli Sannia, pelejä ja pallomerta.
   Jos minä saisin päättää, panostaisin laivalla vielä enemmän hyvään ruokaan ja palveluun. Buffetaamiaisen ryysis oli jotain ihan kamalaa. :)

   Kannattaa poiketa Luxissa, jos tilaisuus siihen tulee!
   Miia

   Poista