torstai 4. joulukuuta 2014

Pukille vinkki

Nyt meiltä Marjon kanssa satelee kirjasuosituksia vähän väliä, mutta eihän se näin joulun alla haittaa. Luin tässä taannoin Maria Romantschukin Ei, rouva presidentti -kirjan ja se oli erittäin viihdyttävä lukukokemus. Kirja soljuu eteenpäin jouhevasti ja se onkin mielestäni erittäin helppolukuinen. Siihen myös palaa mielellään eivätkä toistuvat keskeytykset haitanneet edes minua. Ideaalitilanteessa luen kirjat yhdellä istumalla.

Kirja kertoo presidentti Tarja Halosen presidenttikausista ja muun muassa siitä, millaista on ollut olla maan ensimmäinen naispresidentti. Kirjassa Romantschuk avaa esimerkiksi sitä, millaisia haasteita käsilaukku voikaan aiheuttaa valtiovierailulla. Samalla Romanttscuk kertoo myös omaa tarinaansa ja nämä kahden naisen elämät kietoutuvatkin teoksessa yhteen.


Kirja etenee sujuvasti eteenpäin ja se on mukava lukupaketti elämänkerrallisista teoksista kiinnostuneille. Se on erinomaista luettavaa joulun välipäiviksi kinkun ja suklaan syönnin lomaan. Uskallan suositella.
Miia

2 kommenttia: